Over ons

Salaam Alaikom, wij heten u van harte welkom bij Muslim Expo!

Muslim Expo wordt georganiseerd door EMDEO in partnerschap met verschillende organisaties & ondernemers.
Ontdek de verschillende dimmensies
van de leefwereld van de moslims in België namelijk Lifestyle, Arts & Culture, Business & Network, Social & Community en Halal trade Market. Ontdek alle nieuwigheden die de moslim en niet-moslims gezamelijk worden behartigt tijdens de beurs, exposities, panelgesprekken, gastsprekers, kinderanimaties, entertainments, fun en verrijk ook je kennis door deel te nemen aan verschillende workshops.

Moslim Expo werkt na de succesvolle 1ste & 2de editie in Vlaanderen, naar een 3de editie in het voorjaar 2016. Dit met een frisse line-up van tal van activiteiten en organisaties verspreid over de culturele, sociale en business spectrum. Deze tweede editie lanceren we tevens een nieuwe pilaar namelijk Halal Trade Market en ons nieuwe campange Let's Grow Together!
De missie van Muslim Expo is om moslims en niet-moslims dichter bij elkaar te brengen en om de leefwereld van de moslims op een originele manier tentoon te stellen. Het accent wordt gelegd op ‘ONTDEKKING, INNOVATIE, CREATIVITEIT EN KENNIS’.
Door continu op zoek te zijn naar die laatste en nieuwste projecten, creaties en producten, wil Moslim Expo nieuwe kennis genereren en haar bezoekers inspireren en hun honger naar ontdekking stillen.

Vaak worden creatievelingen, initiatiefnemers, ondernemers en verenigingen, die vooruitgang willen boeken en positieve veranderingen willen aanbieden aan de samenleving, niet gezien of te weinig gewaardeerd door de menigte. Hier wil Moslim Expo verandering in brengen! Door hun doelen en ambities bekend te maken, wil Moslim Expo deze changemakers een duw in de rug geven. Door een zinvolle plaats te bieden aan diegenen, die noch de plaats noch de mogelijkheid hebben zich bekend te maken aan het groot publiek. 

De ambitie van Muslim Expo is om uit te groeien tot een volwaardig expo, die een divers publiek van duizenden nieuwsgierigen over de vloer wilt trekken vanuit heel Benelux.
 
Door de spanningen in onze hedendaagse samenleving, is de nood aan positiviteit en inventiviteit nu meer dan ooit nodig. Hierbij is de roeping voor zowel moslims als niet-moslims om tot een positief dialoog en begrip te komen. Daarom nodigt Muslim Expo iedereen van harte uit!
 
Kom naar Muslim Expo en laat je onderdompelen in een weelderige ontdekkingstocht en geniet van het ruime aanbod van exposanten en workshops, in volle gezelligheid en vrolijke drukte.
 
Tot dan, assalaam alaikom
Het Muslim Expo Team

PARTNERS

islamic-relief
Halal food council of europe

EMDEO

samenleven

vluchtlinge

morokkok

tiqah

scotsgids

wijsheid

de koepel

taybah

4 new moslims

be aid

amana

motief

mahara

php

unizo

saigoko

utv

iest rond

al manara

pray

alrida

Al abkara

ciet

salam

al ikram

kgd


Hebt u vragen? Via deze infolijn staan wij u graag te woord.

+32(0)484 83 31 81

Nieuwsbrief