Geef uw feedback over Muslim Expo en WIN EEN MOOIE REIS en tal van andere acties en prijzen!


  Muslim Expo heeft jouw mening nodig! Graag willen wij uw feedback weten over de Muslim Expo. Dankzij u kunnen wij onze doelpubliek beter leren kennen en het geeft ons de mogelijkheid om ons te professionaliseren naar de volgende editie toe. Ook geeft het ons een beter zicht, waar de interesses liggen. Enerzijds om de vraag & aanbod beter te laten matchen, anderzijds de noden en de behoefte beter te kunnen bepalen. Vul deze enquête goed mogelijk in en maak kans op een mooie reis! Daarnaast zijn er nog talloze mooie acties en prijzen te winnen in samenwerking met verschillende partners en exposanten die graag jullie continu blij willen maken. De enquête neemt slechts een drietal minuten in beslag. Hoe maakt u kans om de prijs te winnen? Heel simpel! Iedereen kan kans maken! Spoor zoveel mogelijk mensen aan om de enquête in te vullen en vraag om u naam te gebruiken als referentiepersoon. De referentiepersoon die het meeste enquête deelt en laat invullen wint de prijs. Ben je er klaar voor?! Waar wacht je dan nog op?!

  Vul hier de naam van de referentiepersoon in die kans maakt op de winnende prijs. *

  Uw Naam & Voornaam *

  Leeftijd *

  Adres *

  Stad *

  E-mail *

  Gsmnummer *

  Statuut  Door welke wijze bent u bekend geraakt met de Muslim Expo?

  Uw feedback

  Wat kan beter?

  Welk activiteiten spreekt u het meest aan tijden de Muslim Expo?  Wat spreekt u het meeste aan over deze culturele leefwereld?


  Wij danken u voor uw tijd en het invullen van deze enquête. Info: Uw persoonlijke feedback zal enkel gebruikt worden in het kader van deze marktonderzoek. Uw persoonsgegevens worden nooit doorgegeven aan derden. Wij danken u in het vertrouwen.

  Controle

  PARTNERS

  islamic-relief
  Halal food council of europe

  EMDEO

  samenleven

  vluchtlinge

  morokkok

  tiqah

  scotsgids

  wijsheid

  de koepel

  taybah

  4 new moslims

  be aid

  amana

  motief

  mahara

  php

  unizo

  saigoko

  utv

  iest rond

  al manara

  pray

  alrida

  Al abkara

  ciet

  salam

  al ikram

  kgd


  Hebt u vragen? Via deze infolijn staan wij u graag te woord.

  +32(0)484 83 31 81

  Nieuwsbrief